categorieën

Datum

29 jan 2022

Tijd

4:00 pm - 7:00 pm

Kosten

€ 10,-

Vrouwen Power Circle

“Vrouwen Power Circle”   Verbinden – delen – helen – op zaterdag 29 januari van 16:00 tot 19:00 uur

Thema: Oer-vertrouwen

Wij leven in een ontzettend uitdagende tijd. Juist in deze tijd hebben steeds meer vrouwen de behoefte om met elkaar te verbinden, hun hart te luchten en elkaar te ont-moeten in een veilige en liefdevolle setting.

Onze power circle is een plek waar vrouwen bij elkaar komen om op te laden, maar juist ook om te ontladen. Wij gaan elkaar inspireren en kennis en ervaring met elkaar delen zodat we de uitdagingen van deze tijd het hoofd kunnen bieden.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een thema, gericht op wat er speelt op het moment. Zittend in een circle op meditatiekussens gaan wij door middel van gesprek, creatieve oefeningen, themagerichte meditaties en helende muziek de kracht in ons weer ontdekken en versterken.

Samen lachen, huilen, delen, helen, zingen en zijn in veiligheid en geborgenheid. Ervaren hoe helend het kan zijn om je verhaal te doen en gehoord te worden. Dat is de kracht van onze power circles. En we zorgen er vast en zeker voor dat jij sterker de deur uitgaat, dan dat je binnen bent gekomen.

Wat neem je mee? Doe makkelijk zittende kleren aan en heerlijk warme sokken. Er staan kleine hapjes en kruidenthee voor je klaar. Maar neem ook zelf iets lekkers mee ( klein vegetarisch hapje ) wat je graag met elkaar wilt delen, want eten verbindt.

Bijdrage: 10 €, betalen graag contant op de dag zelf 

Graag van tevoren aanmelden via info@zentire.nl  ( het aantal plaatsen is beperkt )