categorieën

Datum

31 mrt 2023

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€ 15,- incl. koffie, thee en gezonde hapjes die verbinden

Vrouwen Power Circle

“Vrouwen Power Cirkel”    op vrijdag 31 maart van 14:00 tot 17:00 uur

Thema: Ontwaken

Wij leven in een ontzettend uitdagende tijd. Juist in deze tijd hebben steeds meer vrouwen de behoefte om met elkaar te verbinden, hun hart te luchten en elkaar te ont-moeten in een veilige en liefdevolle setting.

Onze power cirkel is een plek waar vrouwen bij elkaar komen om op te laden, maar juist ook om te ontladen. Wij gaan elkaar inspireren en kennis en ervaring met elkaar delen in veiligheid en geborgenheid. Ervaren hoe helend het kan zijn om je verhaal te doen en gehoord te worden. Dat is de kracht van onze power circles. En we zorgen er vast en zeker voor dat jij sterker de deur uitgaat, dan dat je binnen bent gekomen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een thema, gericht op wat er speelt op het moment. Zittend in een circle op meditatiekussens gaan wij door middel van gesprek, creatieve oefeningen, themagerichte meditaties en helende muziek de kracht in ons weer ontdekken en versterken.

Wat neem je mee? Doe makkelijk zittende kleren aan en heerlijk warme sokken. Er staat water, koffie en thee voor je klaar en kleine gezonde hapjes, want eten verbindt

Bijdrage: 15 €, incl. gezonde hapjes, betalen graag contant op de dag zelf 

Graag van tevoren aanmelden via info@zentire.nl , wees welkom Britta