categorieën

Datum

19 okt 2020

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Kosten

vanaf 475,- euro

Yoga vakantie week

Verwen jezelf en kies voor een midweek Yoga. Van maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober gaan we jou helemaal in de watten leggen!

Dagelijks twee lessen van 75 minuten Yoga , ontbijt, lunch en diner.

4 nachten op basis van kamperen vanaf 475,- euro

Cultinational organiseet i.s.m. Yvette Pietersma een gevarieerde Yoga midweek in Noord Limburg, hier bij ons in Zentire. Vind je het heerlijk om er even helemaal uit te zijn en jezelf te verwennen? Meld je dan aan en doe met ons mee!
Als je houdt van of kennis wilt maken met Hatha Yoga, Vinyase Yoga, Pranayama Yoga en Yoga Nidra zit je bij ons goed. Maar ook Facial Yoga, Detox Yoga en Lachmeditatie komen aan de beurt. Alles heerlijk slow en met veel aandacht voor jezelf. Kortom een complete en gevarieerde week met de nodige uitdagingen.
Maandag na aankomst is er een Yoga kennismaking les en een rustige Yin les om er even in te komen. Dinsdag Hatha/Yin les en een Pranayama sessie. Woensdag Hatha Vinyasana les en Yoga Facial 1. Donderdag Hatha Yoga Detox les en Yoga Facial 2. Vrijdag ochten Hatha/Vinyasana les en lach meditatie. Alle lessen zijn in overleg.
De lessen vinden in ons Zentire cursusruimte plaats of bij mooi weer buiten in onze helingstuin. Van deze kun je ook heerlijk genieten in de vrije uren tussen de lessen in. S ‘avonds zijn er voldoende mogelijkheden om samen te gaan zitten en te genieten van rust, ruimte en natuur. 
De lessen worden gegeven door Yvette Pietersma. Zij is Hatha Yoga docente en gediplomeerd masseur, werkzaam in Nederland en Spanje. FB: yfke piet of Fb en insta: yp. salon , massages zijn ter plekke te boeken.
De prijs is inclusief lessen, ontbijt, lunch en diner en verblijf op basis van kamperen. De prijs is exclusief reis. Bij voldoende interesse kan een carpool geregeld worden. Een prive kamer is te boeken voor 45,- € p.p.p.n. , een gedeelte kamer voor 35,- p.p.p.n.
Reserveringen of vragen aub. naar www.cultinational.com