Feng Shui

Sinds ongeveer 15 jaar helpen wij mensen met Feng Shui om van hun leefomgeving een vitale omgeving te maken! In ons Zentire huis kun je Feng Shui aan eigen lijf komen voelen en ervaren.

Maar wat is Feng Shui nu eigenlijk?

Feng Shui is een heel oude leer over de invloed van omgeving op welzijn en gezondheid van mensen.

Feng Shui leert je te spelen met stijl, kleur, licht, vorm en materiaal en het leert je voelen wat de verschillende items met je doen. Een uitgebalanceerde omgeving zorgt voor balans in jezelf. Met natuurlijke materialen haal je de natuur letterlijk in je huis. Omdat wij mensen een onderdeel zijn van de natuur zorgen deze materialen voor meer gezondheid en vitaliteit.

Britta van Zentire heeft bij ons een Feng Shui advies gegeven. Na de verbouwing voelt ons huis zo anders, de energiestroom is zoveel beter, je ziet (de energiestroom)niet maar je voelt het wel. Aan te bevelen voor ieder huis. Bedankt Britta, Jeanne V. 

Feng Shui interieur consult

Een Feng Shui consult is een interieuradvies op persoonlijk vlak. Het is zeker iets voor jou als je behoefde hebt aan een omgeving vol evenwicht en harmonie.

Tijdens een consult bij jou thuis krijg je veel tools aangereikt over de juiste kleuren, materialen, vormen en de opstelling van jouw interieur. Wat is er misschien te veel of juist te weinig aanwezig om balans te creëren? Wat heb je nodig om tot rust te komen en tegelijk energie op te kunnen tanken? Kan het Chi goed stromen of zijn er blokkades zichtbaar? Eerst gaan we samen de situatie en je huis waarnemen en bespreken we jouw wensen. Je krijgt een boekje van mij met de belangrijkste informatie over de werkwijze van Feng Shui. Wij kijken naar je eigen persoonlijke energie en die van alle bewoners (Nine Star Ki astrologie) en naar de energie van je huis.

Daarna gaan we samen aan de slag met een persoonlijk stappenplan. Door het stappenplan kun je alle tips en trucs later moeiteloos en in je eigen tempo toepassen. Maak je huis je eigen warm jasje voor meer gezondheid en vitaliteit.

Duur: 3 tot 3,5 uur
Kosten: € 350,00 (excl. reiskosten van € 0,35 per km)

Compleet ontwerp voor jouw droomhuis

Graag help ik je met het realiseren van jouw ultieme droomhuis. Van de complete inrichting van een bestaande situatie tot het nieuw ontwerpen van een nieuwbouwwoning, alles is mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Feng Shui Cursus: “Ontwerp je eigen paradijs”

Verlang je naar een evenwichtig huis of tuin vol balans en harmonie? Wil je leren welke invloed de juiste kleuren, vormen en materialen hebben op jouw eigen welzijn? Wil je leren hoe je met Feng Shui een omgeving kunt creëren die voelt als een warm jasje? Wil je je eigen leven verrijking geven?  Dan is deze cursus iets voor jou!

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten vol ontwerpinspiratie en praktische oplossingen. Wij gaan samen werken aan de plattegrond van je eigen huis en tuin. Stap voor stap leer je je eigen omgeving zo vorm te geven, dat deze perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Houd onze agenda in de gaten of vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?