Nine Star Ki – de blauwdruk van jouw leven 

Nine Star Ki of ook Negen Sterren Chi is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Chi is de vitale levensenergie  die de adem van het leven zelf is. De Chi die tijdens jouw geboorte centraal stond bepaalt jouw karakter. Deze energie blijft het hele leven bij jou net zoals jouw vingerafdruk of jouw DNA.

Om de eigenschappen van de verschillende soorten Chi beter te kunnen omschrijven gebruiken wij de thermen Yin en Yang, de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water en hun negen verschijningsvormen. Dat zijn de 9 basiskarakters die verbonden zijn met de negen sterren.

Jouw Nine Star Ki geboortehoroscoop is een cadeau voor jezelf  als je meer te weten wilt komen over jouw talenten, karaktereigenschappen en gaven. Maar ook jouw uitdagingen en valkuilen, blokkades en ontwikkelpunten worden belicht. Deze horoscoop laat zien in welke richting jouw leven zich gaat ontplooien, geeft aan waar jouw kracht ligt en wie je bent.

Zo krijg je waardevolle inzichten in je onderbewuste denken, voelen en doen en kun je bewust andere keuzes gaan maken. Je bent beter in staat problemen het hoofd te bieden, anderen te begrijpen en jouw eigen uitdagingen te (h)erkennen.

Door de Nine Star Ki leer je met meer liefde naar jezelf te kijken. En je krijgt een veel duidelijker beeld welke processen zich op een bepaald moment om jou heen afspelen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Nine Star Ki – persoonlijk consult: 

Wil jij graag weten wat jouw Nine Star Ki zielsblauwdruk over jou verteld? Wil je weten wat jouw missie is en jou levensles, waar je uitdagingen liggen en jouw kansen? Dan is een persoonlijk consult zeker iets voor jou!

Coachgesprek van 1,5 uur incl. je eigen persoonlijk Nine Star Ki boekje, 80,- €  ( op afspraak ) 

Nine Star Ki Cursus:

Op de Nine Star Ki en alles over jouw eigen getallen. Je leert ook hoe je andere personen kunt berekenen en interpreteren. Dus als je nieuwsgierig bent naar de blauwdruk van de mensen om je heen en wat de verbinding is met jou, kan de Nine Star Ki jou interessante inzichten brengen.

Ben je een therapeut of coach?  Dan is de Nine Star Ki is een prachtige manier om gemakkelijk inzicht te krijgen in het gedragspatroon van cliënten. In onze drukke samenleving hebben veel mensen verleerd om goed te luisteren naar zich zelf. Steeds vaker ontstaan daardoor mentale en fysieke klachten. Door de persoonlijke blauwdruk van iemand weer rond en stromend te maken kunnen ziektes worden geharmoniseerd. Levenslessen worden aangegaan, blokkades doorbroken en er komt een positieve energiestroom op gang. Een echte toegevoegde waarde voor iedereen die met mensen werkt.

De Nine Star Ki is een onderdeel van de Feng Shui leer, een prachtige levensfilosofie. Het is een cadeautje voor jezelf. Je leert tijdens een dag zo veel over jou. Maar je leert ook hoe je op een heel makkelijke en toegankelijke manier andere mensen zult kunnen begeleiden, en wat jouw relatie is met anderen.

Houd onze agenda in de gaten voor de cursus datums of vraag gerust vrijblijvend naar de nieuwe datums en mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?