Schumann Resonantie  – Training en consult 

Zentire is ambassadeur van het Schumann-Instituut Nederland. De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. In deze bijzondere tijd van waarheidsvinding mag de mens is zich weer herinneren aan het belang van verbinding met deze trilling. 

 

Tijdens de cursus Schumann Resonantie krijg je achtergrondinformatie en uitleg, en leer je de Schumann Resonantie te integreren in je systeem. Verder ontvang je een schat aan waardevolle tools en informatie om:

– jouw zelfgenezend vermogen te activeren

– je te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties

– je cellen te activeren en je DNA te restaureren

– blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te creëren

– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden

– je bewustzijn te verruimen door baanbrekende nieuwe inzichten over de wereld waar we in leven

Neem nu het besluit om de kapitein te worden over je leven en meld je aan voor onze cursus.

2-daagse cursus €150,- (incl. koffie, thee en water)

Trainer: Britta Wartenberg – Spreeuwenberg

 

De tijd waarin wij leven is heel bijzonder en voor veel mensen heel intens. Vandaar dat er op dit moment een grote behoefte aan consulten en coaching gesprekken is. Als je de behoefde voelt om meer te weten te komen over  de Schumann resonantie, de pieken en dalen, hoe je thuis zelf het beste de verbinding kunt maken en houden, de gebeurtenissen in Nederland en over de wereld, de shift van 3D naar 5D, of persoonlijke vraagstukken wilt bespreken, neem dan gerust contact op met ons. 

Consult: half uur 30,- € 

Verlang je naar een intensievere begeleiding? Ook dat kan. Als je echt gedreven bent en een verandering in jouw leven door wilt voeren, dan zal een coaching traject voor jou een goede basis en ondersteuning zijn. 

neem gerust contact op voor de mogelijkheden, wij bespreken dan samen welke vorm van begelijding het beste past bij jou.  

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?