Transformatie Therapie en 

Schumann Frequentie Systeem – Consult

Wij leven in bewegende en onrustige tijden. Steeds meer mensen hebben last van spanningen en stress of voelen zich overprikkeld en geblokkeerd. Ze kunnen de drukte van alles wat van hun wordt verwacht vaak niet meer aan en zijn op zoek naar zingeving. Anderen worstelen met ziektes, belemmeringen en het vinden van een goed evenwicht.

Evenwicht vinden in jezelf geeft je stabiliteit en vertrouwen in de toekomst, met als resultaat een goede vitaliteit en gezondheid. Maar hoe doe je dat?

Onze transformatie trainingen en consulten beginnen altijd bij het begin. Samen gaan we stap voor stap op zoek naar de oorzaak en de basis van waar je blokkade, ziekte of belemmering is ontstaan en waar je graag verandering in wenst. Als je de oorzaak kent ontstaat er bewustwording.

Kennis en bewustwording zijn de basis voor een ware en echte verandering op lange termijn, een transformatie dus. Het maakt helemaal niet uit waar je mee worstelt. Als je de samenhang der dingen weet kun je nieuwe keuzes maken die zorgen voor een waarachtige verandering in jezelf.

Graag begeleiden we jou in dit proces. Door bij de oorsprong aan de slag te gaan zul je zien dat het mogelijk is je lijf en leven te resetten en een optimale levenskwaliteit en gezondheid te creëren. Met veel toewijding en persoonlijke aandacht gaan we samen op de reis van jouw leven.

Erken je crisis of conflict als jouw kans en wordt weer helemaal verliefd op je leven! Durf je de uitdaging aan? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag.

Sessie van een half uur: 35,- € 10 rittenkaart: 300,- €,

neem gerust met ons contact op voor vrijblijvende informatie

Mogelijkheden

Persoonlijk Transformatie Consult – eerste uur 60,00 € , daarna 20,- € per half uur  (na afspraak)

Transformatie training “Rise and Shine” – 5 bijeenkomsten van 3,5 uur 170,00 € (houd onze agenda in de gaten of informeer naar de mogelijkheden) 

Emotionele en fysieke reset – JE BENT ZO JONG ALS JE RUGGENGRAAT!

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en komt onze ruggengraat weer in neutrale positie. Door de ruimte die ontstaat tussen de wervels, kunnen de tussenwervelschijven zich vol “sponsen” met lymfe vocht/zuurstof. Via leidinkjes (zenuwbanen) wordt dit naar alle organen in ons lichaam getransporteerd.

De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt ons fysiek en emotioneel terug naar de natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.

 

De Schumann frequentie – Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?