Vitaliteitsprogramma’s

Zoek je een activiteit voor je team, vriendengroep of organisatie, die gericht is op bewustwording, teambuilding, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling? Bij ons kan het allemaal. 

Met veel liefde en plezier verzorgen wij een hele dag voor jouw team, groep of organisatie. Wij zorgen dat jullie samen helemaal in de watten worden gelegd. Alles wordt voor jou geregeld. Denk aan een compleet verzorgde dag met een gezond ontvangst, heerlijke tussendoortjes en luxe lunchmogelijkheden. Onze uiteenlopende activiteitenprogramma’s zijn altijd verrassende combinaties van leren, bewegen, bewust worden, zelfkennis, ontspanning en plezier.


Waarom Zentire

Organisaties en teamverbanden gaan steeds meer op zoek naar ontspanningsmogelijkheden, evenwicht en balans.  Een evenwichtige omgeving helpt mensen evenwicht in zichzelf te vinden. Zo belangrijk, want ook andersom leert de ervaring, dat mensen die zich in balans voelen zorgzamer en respectvoller omgaan met hun naasten en hun omgeving.

Wij leven in boeiende tijden van snelle veranderingen. Onze overtuiging is, dat elke verandering die je teweeg wilt brengen begint met bewustwording en het vergaren van kennis. Daarom is niet alleen onze omgeving maar ook ons aanbod gericht op kennis en bewustwording.

Met open hart en open mind willen wij jou welkom heten om met jouw team te duiken in de wereld van inzicht en zelfkennis. Door meer begrip voor jezelf en elkaar ontstaan gezondere relaties en betere prestatie, zodat de teamspirit versterkt wordt en meer plezier en welzijn kan ontstaan op de werkvloer. 

Als je Zentire gaat huren staat de hele locatie exclusief tot je eigen beschikking. Zo kun je met jouw team heel ongestoord vergaderen of een van onze activiteiten boeken, zonder dat je iemand anders tegen komt. Zentire biedt jou in een ontspannen sfeer veel rust en ruimte, privacy en belangrijke en gezonde contact met de natuur. Voel je welkom.

Er bestaat de mogelijkheid Zentire te huren voor een dagdeel, een hele dag of voor meerdaagse activiteiten.

 

 

De mogelijkheden

Five for life – Leefstijl Boost Dag

“Five for life” is een krachtig ontwikkeltraject voor meer vitaliteit en teamspirit. Dit dag arrangement omvat een compleet concept voor mensen die willen investeren in meer gezondheid voor lichaam, geest, gevoel en omgeving. Door persoonlijke inzicht in het eigen potentieel wordt de vitaliteit van een organisatie gesterkt en samenwerking verbetert. De dag vindt plaats in een veilige omgeving en staat in het teken van ontspanning, beweging en inzicht in eigen kunnen voor meer energie, motivatie, kracht en plezier. 

Meer informatie

Reset jezelf – een kennismakingsworkshop voor meer rust en plezier in je werk en leven

Wij leven in roerige en uitdagende tijden. Steeds meer mensen hebben last van spanningen of voelen zich overprikkeld. Ze kunnen de drukte van alles wat van hun wordt verwacht vaak niet meer aan en zijn op zoek naar zingeving. Nog meer mensen worstelen met het vinden van een goed evenwicht tussen werk, privé en zorg voor elkaar.

 

Meer informatie

Deze organisaties gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel, mail of kom gerust even langs. Wij staan jou graag te woord!