Appartement

Wij zijn heel blij dat we nu ook overnachtingsmogelijkheden aan kunnen bieden. Terwijl we nog druk bezig zijn met de verbouwing van een van onze bijgebouwen tot appartementen, is ons eerste appartement al klaar.

Als je bij ons na een mooie activiteit wilt blijven slapen, als je behoefte hebt om even weg te zijn en een weekend uit te rusten, dan kun je hier heerlijk komen ontspannen.

3-persoons appartement

Ons drie-persoonsappartement is volledig gerenoveerd en met alle comfort voorzien. De ligging achter het Zentire gebouw zorgt voor voldoende rust en privacy. Je hebt een eigen terras tot je beschikking met een prachtige uitzicht op onze tuin en de omliggende weilanden.

Het appartement heeft een eigen entree en biedt ruimte aan 3 personen.

De open keuken is compleet ingericht en van alle benodigdheden voorzien. De woonkamer bied ruimte om TV te kijken, een boekje te lezen of gewoon gezellig samen te zijn. In de badkamer treft men een douche, wastafel en toilet.

Er is een kleine slaapkamer met een 1-persoonsbed van 90×200 aanwezig en een grote slaapkamer met een 2-persoonsbed van 160 x 200.

Tarieven

Dag (24 u): € 120,00 ( voor langer verblijf gelden andere tarieven )

Huur linnenpakket: € 10,00  ( hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop, badhanddoek, handdoek en washand )
Opgemaakt bed: € 7,50
Ontbijt, lunch of warme maaltijd: in overleg

Deze bedrijven gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel, mail of kom gerust even langs. Wij staan jou graag te woord!