“Rise and Shine” 

“Rise and Shine” – Next Level Life Design

De eerste training in Nederland welke gebaseerd is op de leer van Prof. Dr. Grigory Grabovoy, de leer over de scheppingskracht van de mens via de geest, met als doel alle vormen van ziektes en conflicten in jezelf en daarmee in de wereld voor altijd te verbannen van deze planeet!

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen, is de weg van ontzettend grote veranderingen, de weg van de volledige transformatie van onze wereld op alle niveaus van onze samenleving. En alle positieve veranderingen in deze wereld beginnen bij jou!

“Rise and Shine” is er voor mensen die voelen dat ze iets willen en kunnen bijdragen aan de veranderingen, maar het (nog) niet durven. Voor mensen die hun talenten aan de wereld willen geven, maar deze (nog) niet laten zien. Voor mensen die willen spreken, maar het (nog) niet durven te zeggen. Voor mensen die diep van binnen hun kracht voelen, maar deze (nog) niet volledig hebben kunnen bevrijden. De tijd is nu!

Rise and Shine gaat over de bewust-wording hoe onze levensenergie dagelijks wordt gemanipuleerd op alle vlakken van ons bestaan en vooral wat we hieraan kunnen doen. Door lang verborgen eeuwenoude kennis toe te passen in ons dagelijks leven zal er helderheid komen over welke stappen we kunnen zetten. Vernieuwende helingsmethodes gaan helpen om keuzes te maken, stelling te nemen, onze waarheid te spreken en weer te stralen. Zodat we weer leven als bewust mens die vanuit zijn innerlijke kracht graag een bijdrage levert aan een betere wereld. 

Als jij ook (nog) met vragen loopt zoals: Wie ben ik? Waarvoor ben ik op aarde? Wat is er nu echt aan de hand in de wereld? Wat is mijn missie? Hoe creëer ik mijn eigen realiteit, mijn ideale levensomstandigheden en beste gezondheid? Dan is deze 5 daagse training voor jou! Graag willen we je aanmoedigen om je ogen te openen en je begeleiden om volledig je eigen potentieel te leven.

Deze training dagen zijn interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Jij gaat concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep, een cadeau voor jezelf!

Elk van de 5 dagen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans.

 

En lijkt het chaos erbuiten nog zo groot, als je jouw binnenwereld opruimt is het buiten-gewoon goed. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze training gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.     

Deze 5 daagse training  is een cadeau voor jezelf! Elke dag staat helemaal in het teken van een van de 5 natuurelementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Want als wij de 5 elementen in ons in balans kunnen brengen, voelt ons leven in harmonie.

Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid, of welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met de Nine Star Ki astrologie voor meer zelfinzicht en maken contact met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.  

Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Wij harmoniseren  de chakra’s en verhogen je eigen frequentie van 3D naar 5D. Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.

Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen , dat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en impulsen te erkennen.

Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je emotioneel lichaam? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Leer over de spiegelwetten als oplossing bij irritatie, problemen of conflicten en over de wet van Masaro Emoto.  Maak contact met jouw unieke zielenpad, door voelen leren vertrouwen. Laat je verrassen door het ongeluk is geluk verhaal.

Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Leer communiceren vanuit je hart.

De hele training gaan we samen interactief, creatief en oplossingsgericht vormgeven. Laat je verrassen door lichaamsgerichte en creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep.
Basis training: 5 dagdelen van 3,5 uur , 299,- €  incl. koffie, thee en tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop   
5 daagse training: 5 volle dagen , 440,- € incl. maaltijdsoep als lunch, koffie, thee en tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop  

Zomer Special week: hele week 655,- € incl. vol pension, cursusmateriaal, Nine Star Ki horoscoop 

Hou onze agenda in de gaten voor de actuele datums of vraag ons naar de mogelijkheden 

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?