“Rise and Shine” 

 

“Rise and Shine” – door innerlijke kracht weer buiten-gewoon autonoom 

Lieve mensen, wij leven in een waanzinnig turbulente tijd. De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij velen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich verward en onveilig voelen. Velen zijn het vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt en weten niet hoe ze weer in hun kracht kunnen komen.

Dit hoeft niet zo te zijn! Het is makkelijker als je denkt!

In onze  “Rise and Shine” bijeenkomsten ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Ons toverwoord is verbinding.

Door te leren je te verbinden met de bron ga je jezelf weer hervinden en zou je je herboren voelen. Jouw zelf genezend vermogen wordt geactiveerd en jouw cellen en DNA  gerestaureerd. Oude blokkades en angsten zullen zich gaan oplossen zodat je jouw mogelijkheden weer kunt gaan zien.

Door jouw verbinding met je hogere zelf te herstellen kun je moeiteloos contact maken met jouw spirits en jouw wijze intuïtie. Door weer te leren vertrouwen op jouw innerlijke stem zal je de antwoorden op jouw vragen ontvangen.

Door jouw hartverbinding voor jezelf te genezen zal je je hart weer kunnen openen voor jouw buitenwereld, de mensen, de omgeving en alles om jou heen. Want zo binnen zo buiten is een eeuwenoude natuurwet, die voor ons allemaal geldt.

En lijkt het chaos erbuiten nog zo groot, als je jouw binnenwereld opruimt is het buiten-gewoon goed. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.       

Deze 5 daagse training  is een cadeau voor jezelf! Elke dag staat helemaal in het teken van een van de 5 natuurelementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Want als wij de 5 elementen in ons in balans kunnen brengen, voelt ons leven in harmonie.

Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid, of welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met de Nine Star Ki astrologie voor meer zelfinzicht en maken contact met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.  

Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Wij harmoniseren  de chakra’s en verhogen je eigen frequentie van 3D naar 5D. Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.

Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen , dat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en impulsen te erkennen.

Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je emotioneel lichaam? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Leer over de spiegelwetten als oplossing bij irritatie, problemen of conflicten en over de wet van Masaro Emoto.  Maak contact met jouw unieke zielenpad, door voelen leren vertrouwen. Laat je verrassen door het ongeluk is geluk verhaal.

Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Leer communiceren vanuit je hart.

De hele training gaan we samen interactief, creatief en oplossingsgericht vormgeven. Laat je verrassen door lichaamsgerichte en creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep.

Basis training: 5 dagdelen van 3,5 uur , 299,- €  incl. koffie, thee en tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop   

5 daagse training: 5 volle dagen , 499,- € incl. maaltijdsoep als lunch, koffie, thee en tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop  

Hou onze agenda in de gaten voor de actuele datums of vraag ons naar de mogelijkheden :  https://zentire.nl/evenementen/rise-and-shine/?occurrence=2024-01-18

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?