Orgon Energie – universele levensenergie

ORGONENERGIE – Leven met de kracht van de natuur

Wat is Orgonenergie?

Orgon is een van de talrijke benamingen voor algemene levensenergie. In China noemt men het “Chi”. Chi wordt daar gezien als de oorsprong van al het leven. Acupunctuur is gebaseerd op Chi. De levensenergie wordt hierbij door naaldjes beïnvloed. Waar teveel energie is wordt deze afgevloeid en waar te weinig energie is wordt deze toegevoegd. Dat acupunctuur werkt kan de reguliere geneeskunde niet meer ontkennen. In sommige ziekenhuizen wordt acupunctuur als narcose gebruikt. Wereldwijd heeft de algemene levensenergie verschillende namen: naast Chi wordt het ook wel Prana, Od, Nulpuntenergie, kosmische energie, Bio-Energie of Orgon genoemd.

Dr. Wilhelm Reich stuitte bij zijn onderzoekingen op deze energievorm en noemde deze Orgon. Hij gebruikte deze energie met succes voor therapeutische en andere doeleinden.

Orgon is de basis voor de levenskracht van ieder levend wezen, zonder deze levenskracht zou er géén leven op aarde mogelijk zijn. Orgonenergie omgeeft ons als het zonlicht en stroomt door ons heen. Zonder Orgonenergie is leven niet mogelijk. 

Het praktische gebruik van Orgonenergie.

Sinds meer dan 20 jaar gebruiken duizenden mensen dagelijks Orgonenergie.  Orgontherapie heeft veel mensen al vaak geholpen. Het is een zachte therapie zonder ongewenste bijwerkingen. De Orgon methode is eenvoudig in het gebruik. Ondanks dat deze methode al meer dan 20 jaar met succes wordt toegepast is deze methode niet regulier erkent.

Met de orgonstraler maken we gebruik van de levensenergie die ons omgeeft. Deze levensenergie wordt ook wel Orgon, Chi of Prana genoemd. De orgonstraler neemt levensenergie uit de ruimte in zich op. Zuivert deze en geeft via de punt van de straler versterkte levensenergie af aan mens, dier of plant. Daarnaast kan de orgonstraler ook fijnstoffelijke frequenties doorgeven. Deze kunnen worden toegevoegd in de orgonbeker die aan de straler bevestigd is. B.v. de 10 originele orgon ampullen, edelstenen, homeopathie, vitaminen, mineralen enz.

Alles op deze aarde heeft zijn eigen energiewaarde. De orgonstraler past zich direct aan en geeft altijd de juiste energiewaarde af aan elk levend wezen. Ook als meerdere mensen tegelijktijdig de frequenties ontvangen dan zal ieder mens afzonderlijk zijn eigen optimale energiewaarde ontvangen. Hierdoor kan er geen onder- of overdosering optreden. Komt er en een giftige stof in de orgonbeker dan blokkeert deze onmiddellijk en worden deze frequenties NIET doorgegeven.

Samen met de orgonstraler kun je een zogenaamde potentiator gebruiken. Hiermee kun je legio frequenties maken voor elk onderdeel van het lichaam. Fysiek, psychisch en ontgifting. Met de orgonstraler kun je deze individuele frequenties doorgeven aan elk levend wezen, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

 

Wat kan Orgonenergie voor ons lichaam betekenen?

Ons afweersysteem kan de meeste ziekten (bacteriën, virussen, schimmels  en andere kiemen) zeer goed onder controle krijgen. Het beschikt over diverse methoden om indringers te herkennen en onschadelijk te maken. Normaal ontstaan er dan reacties zoals koorts of ettering. Dat zijn tekenen dat ons lichaamseigen immuunsysteem goed functioneert. Maar door verschillende nieuwe  belastingen wordt het steeds moelijker voor ons afweersysteem om adequaat in te grijpen. Als nooit eerder wordt de mens tegenwoordig aan talrijke invloeden bloot gesteld. Stralingen (GSM, WIFI, Radioactiviteit enz.), milieuverontreiniging, stress (op werk en privé), onvolwaardige voedingsmiddelen, kleren- en woontoxinen of vaccinaties zijn niet te ontwijken. Daarom kan ons lichaamseigen  afweersysteem zijn opgave niet meer geheel juist uitvoeren.

Een te veel aan ziekte kiemen, stress, straling of omgevingsgiften kunnen soms nét te veel zijn waardoor ons immuunsysteem overbelast raakt en het niet meer aankan. In een dergelijke situatie heeft het lichaam twee dingen nodig volgens de theorie van Orgonenergie. De toevoer van Orgonenergie zodat het immuunsysteem weer naar behoren kan werken in combinatie met de juiste sturingsfrequenties. Deze frequenties helpen het immuunsysteem om zich goed te oriënteren en doelgericht te handelen.De therapeutische waarde van Orgontherapie ontstaat door de toevoer van levensenergie en de sturende bio resonantie frequenties. 

Een keer in de maand houden wij een orgon enerie avond met de mogelijkheden tot detoxen, vaccinatie ontstoring, sterken van je immuunsysteem en meer. De deelnemers gaan ongeveer 1,5 uur zitten in de orgon straler energie. Tijdens de sessie laten wij rustige muziek horen en als er behoefte is kunnen de mensen hun verhaal kwijt. Er is ruimte voor het beantwoorden van vragen en delen wij onze ervaringen met jullie over de nieuwste ontwikkelingen. 

Er bestaat ook de mogelijkheid voor een een-op-een behandeling. Neem gerust contact op met ons en wij verwijzen je door naar een van onze orgon specialisten. 

 Hou onze agenda in de gaten en wees van harte welkom.  https://zentire.nl/agenda/ 

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?