Resencies

Rouwretraite in Zentire 
Moe en verdrietig ging ik heen. Vol nieuwe inspiratie, inzichten en diepe dankbaarheid kwam ik thuis. 
Het verlangen om met lotgenoten te praten was er. Ik wilde er over praten. Over de dood. Over zijn dood. Maar ook over het leven.  Mijn leven. Dat kon daar in Zentire. Het was er rustig en veilig. Er waren eindelijk verhelderende vragen. De woorden waren helend. Bewust en onbewust. De tranen lieten de spanning langzaam weg ebben. Beetje voor beetje. Uur voor uur. Dag voor dag. De onrust werd rust. 
De gastvrouw Britta zorgde voor nieuwe inzichten. Uitwisseling. Begrip. Samen zoeken. Warme kleuren.  Ik voelde me thuis in dit warme huis. Letterlijk en figuurlijk. Er werd voor mij gezorgd. Heerlijke soep en vers fruit. Ik mocht hier bijkomen. Een tuin waarin ruimte was voor rouw. De wilgenboog was troostend. De trollenboom zorgde voor hilariteit. Het ijzerhard wees we me de weg. Elke dag liep ik een ronde in deze tuin. Het zette het helingsproces diep van binnen op gang.  
Als een blikseminslag viel zondag alles op z’n plek. Door het intuïtief schilderen, de intense gesprekken, de aandacht voor mijn binnenwereld en voor de natuur (en alles wat ik niet kon zien, maar wel kon voelen). Negen maanden heb je nodig om geboren te worden. Negen maanden had ik nodig om Theo te laten sterven. Dat was nu. Dat was op deze plek. Ik heb hem eindelijk vrij kunnen laten. Hij is nu naar het licht. De zorgen zijn voorbij. Alles wat ik nodig heb om verder te gaan, heb ik al bij me. Het is er al. Ik hoef alleen maar te vertrouwen op het leven. Ik heb hier nog een taak op aarde. Ik ga stralend naar huis. Ik ben vrij.   
Dank Britta. Voor deze helende, krachtige en veilige plek. Hierdoor kan mijn rouw nu in rust verder gaan.
Warme groet,
Tineke

Wij zijn er voor…

Individuen

… die inspiratie op willen doen en open staan voor bewustzijnsgroei.

Docenten, trainers en therapeuten

… die hun passie willen delen en activiteiten willen ontplooien op het gebied van healing en ontwikkeling.

Groepen, ondernemingen en organisaties

… die de kracht van hun teams willen versterken.

Maak kennis met Britta Wartenberg, de drijvende kracht achter Zentire

  • Als Feng Shui expert en ( geregistreerd ) docent
  • Als Vitaliteits- en Transformatie Trainer
  • Als bedenker, beheerder en drijvende kracht achter Zentire

Benieuwd naar onze locatie?

Laat je verrassen door de mogelijkheden…