Resencies

Rouwretraite in Zentire 
Moe en verdrietig ging ik heen. Vol nieuwe inspiratie, inzichten en diepe dankbaarheid kwam ik thuis. 
Het verlangen om met lotgenoten te praten was er. Ik wilde er over praten. Over de dood. Over zijn dood. Maar ook over het leven.  Mijn leven. Dat kon daar in Zentire. Het was er rustig en veilig. Er waren eindelijk verhelderende vragen. De woorden waren helend. Bewust en onbewust. De tranen lieten de spanning langzaam weg ebben. Beetje voor beetje. Uur voor uur. Dag voor dag. De onrust werd rust. 
De gastvrouw Britta zorgde voor nieuwe inzichten. Uitwisseling. Begrip. Samen zoeken. Warme kleuren.  Ik voelde me thuis in dit warme huis. Letterlijk en figuurlijk. Er werd voor mij gezorgd. Heerlijke soep en vers fruit. Ik mocht hier bijkomen. Een tuin waarin ruimte was voor rouw. De wilgenboog was troostend. De trollenboom zorgde voor hilariteit. Het ijzerhard wees we me de weg. Elke dag liep ik een ronde in deze tuin. Het zette het helingsproces diep van binnen op gang.  
Als een blikseminslag viel zondag alles op z’n plek. Door het intuïtief schilderen, de intense gesprekken, de aandacht voor mijn binnenwereld en voor de natuur (en alles wat ik niet kon zien, maar wel kon voelen). Negen maanden heb je nodig om geboren te worden. Negen maanden had ik nodig om Theo te laten sterven. Dat was nu. Dat was op deze plek. Ik heb hem eindelijk vrij kunnen laten. Hij is nu naar het licht. De zorgen zijn voorbij. Alles wat ik nodig heb om verder te gaan, heb ik al bij me. Het is er al. Ik hoef alleen maar te vertrouwen op het leven. Ik heb hier nog een taak op aarde. Ik ga stralend naar huis. Ik ben vrij.   
Dank Britta. Voor deze helende, krachtige en veilige plek. Hierdoor kan mijn rouw nu in rust verder gaan.
Warme groet,
Tineke

Zomer power week

Lieve Britta, 
Graag wil ik mijn beleving van de power week met je delen.  
Ik voelde me vanaf het begin heel welkom op Zentire en bij jou. De openheid van hart en mind voel je meteen, en dat voelt goed.
Het is een plek die jij gecreëerd hebt en de energie en liefde die jij er met heel je hart in legt, dat maakt dat ik er gewoon kon zijn en mezelf kon en mocht zijn.
In deze veilige sfeer ontstond er een warme verbinding binnen de groep, in liefde kon veel gedeeld worden.
Zelf wilde ik meer toegang krijgen tot mijn gevoel. Ik weet dat ik daarop mag vertrouwen, alleen zat ie soms onder … ja misschien wel onderhuids.
Mooi is het dan te ervaren dat iemand anders je onvoorwaardelijk helpt weer meer bij dat gevoel te komen.
Een zielsmooi moment tijdens de afsluiting zaterdagochtend bracht mij op de juiste manier bij mijn gevoel, en toonde me eens te meer dat ik er volledig op mag vertrouwen.
 
Ik heb genoten van de vrijheid, de openheid en de liefde … als een warm bad.
 
Dank voor deze magische ervaring,
liefs Jurjen

 

Lieve Britta,

Bedankt voor de meest inspirerende week van mijn leven. Mijn hart is open gegaan door de oefeningen die we samen hebben gedaan en beleefd. Ik heb zelden zo’n positieve tijd met mensen meegemaakt. Uniek. Als ik dit schrijf/typ dan krijg ik tranen in mijn ogen van blijdschap en ontroering. 
Dankzij jouw oefeningen, jouw inbreng, leiding en openheid, echtheid, een ervaring die ik nu koester. 
Vol dankbaarheid kijk ik terug naar deze week, met prachtige mensen, heerlijk eten, mooi kampeerterrein, goede ligging (heb elke ochtend meditatiewandelingen gemaakt en daarbij ook dank uitgesproken aan Jezus en God). Ik ben getransformeerd. GAAF!
Niet alleen kregen we veel informatie van/via jou, maar ook van alle 22 deelnemers. Over zuiver water, hartjes haken, Bachbloesems, kleurentherapie, Human Design, Tartaria, Psychiatrie, cupping, healing, Reiki, Platte aarde, Corona in het ziekenhuis, sektes, Orgonite, Schumann Platte, Yoga enz. 
Wat een mooie tijd om op de wereld te zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heel veel succes met al je plannen en mooie verbindende evenementen. 
In Liefde en Dankbaarheid,
Astrid

Lieve Britta,

de week was voor mij helend 🙏; op fysiek, mentaal en op een hoger niveau, wat vanzelfsprekend ook zijn uitwerking heeft op alle relaties die ik weer heb met anderen.
Ik vond het ook erg fijn dat ik dit samen met Jurjen mocht beleven; het heeft me ook weer bewust gemaakt van zijn mooie licht en liefde ❤️
De ochtend van de laatste dag schreef ik in mijn schriftje:
‘ik kwam met mijn pijn en vandaag ga ik met t gevoel en de ervaring dat ‘mijn pijn is jouw pijn en jouw pijn is mijn pijn’.
De laatste sluier voor mijn hart is weg en ik voel dat mijn licht groter/ feller is geworden.
Dus.. namaste 🙏.
PS ik heb het al aan een aantal mensen doorgegeven, dus wie weet leidt dit tot nog een aantal aanmeldingen voor de week eind augustus/ begin september.
Een warme omhelzing,
Albertine
Lieve Britta,
Hartelijk dank voor de prachtige,intense week op jouw mooie terrein. Het heeft veel losgemaakt. De manier waarop jij een groep begeleidt vind ik heel bijzonder. Zo vanuit het hart en zonder poespas. Dankjewel.
Liefs van mij, Kitty

Voor meer informatie over o.a. het ontstaan van Zentire kijk gerust nar onze podcast , mogelijk gemaakt door Loen en Coos van www.zelfwerkzaamheid.com en laat je inspireren: https://www.youtube.com/watch?v=ENXE-Z7Aa1E&t=332s 

Wij zijn er voor…

Individuen

… die inspiratie op willen doen en open staan voor bewustzijnsgroei.

Docenten, trainers en therapeuten

… die hun passie willen delen en activiteiten willen ontplooien op het gebied van healing en ontwikkeling.

Groepen, ondernemingen en organisaties

… die de kracht van hun teams willen versterken.

Maak kennis met Britta Wartenberg, de drijvende kracht achter Zentire

  • Als Feng Shui expert en ( geregistreerd ) docent
  • Als Vitaliteits- en Transformatie Trainer
  • Als bedenker, beheerder en drijvende kracht achter Zentire

Benieuwd naar onze locatie?

Laat je verrassen door de mogelijkheden…