Zentire – gastspreker podium 

Met ons “ Zentire gastspreker podium” willen wij jou een reeks uiterst interessante lezingen aanbieden. 

WAAROM?

Wij leven in boeiende en uitdagende tijden. Zowel in onze samenleving als ook op het persoonlijke vlak vinden op dit moment extreme veranderingen plaats in een adembenemend tempo.Dagelijks horen wij van crisis en conflict in de wereld en worden wij gebombardeerd met negatief nieuws door de media. Of het nu draait om klimaatverandering, een totaal overbelast ziektekosten systeem of verouderd onderwijs. Overal zien we de uitdagingen waar we op dit moment als samenleving voor staan.

Ook als je luistert naar de mensen om je heen hoor je dat er bijna in elke familie radicale veranderingen plaatsvinden. Mensen gaan scheiden, verliezen hun baan, krijgen met ingrijpende ziektes te maken of een dierbare overlijdt.

Het lijkt wel of er overal chaos heerst. Toevallig? Of is er iets aan de hand? Is het wellicht tijd om nieuwe standpunten in te nemen, tijd om crisis te zien als een nieuwe kans?Wij leven in een tijd waarin alle grote geheimen van de wereld boven water komen. Als we de problemen van onze tijd het hoofd willen bieden, vraagt dat om een radicale nieuwe kijk en om het stellen van kritische vragen, om een open vizier en een open mind. Met de Zentire lezingen willen wij hier onze bijdrage aan leveren.

 

HOE?

Middels onze Zentire lezingen willen wij aan onze gastsprekers een veilig en warm podium bieden, zodat ze de vaak baanbrekende en grensverleggende informatie over hun vakgebied uit kunnen dragen. Alle onderwerpen zijn gericht op gezondheid, heling, creativiteit, bewustzijnsgroei en het bouwen van een menswaardige wereld.

 

JIJ !

Graag willen wij je uitnodigen om samen met ons te groeien! Wij willen je stimuleren je blik te verruimen en vernieuwend te leren kijken. Wij willen je inspireren om met open mind en open hart te luisteren en je eigen waarheid te vinden. Wij willen je aanmoedigen je eigen standpunt in te nemen, kritisch te overwegen en wakker te worden, na te denken en voelen hoe het werkelijk zit. Wij willen je aansporen niet blind de mening van de massa te volgen, maar je eigen waarneming te gaan gebruiken. Zo kunnen we met z’n allen nieuwe en gezondere keuzes maken voor een betere wereld, voor onszelf en voor onze aarde. Je bent van harte welkom.

 

Onze dank voor de mooie samenwerking aan…

Onze dank voor de mooie samenwerking aan… 

Wanneer

Ons streven is om voor jou om de 4 tot 6 weken een innovatieve en vooruitstrevende spreker aan te kunnen bieden. Wij werken met alle passie en plezier aan een boeiend programma voor jou. Hou onze agenda in de gaten of meld je aan voor onze inspiratiemail – nieuwsbrief. Dan blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig. Als je met openbaar vervoer wilt komen, kun je het best de trein  – station Horst/ Sevenum – pakken.  Op de avonden van de lezingen kun je je daar van ons op te laten halen. ( tegen een kleine vergoeding ) Graag van tevoren aanmelden. 

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?