Vitaliteitsprogramma’s

Zoek je een activiteit voor je team of organisatie, die gericht is op bewustwording, teambuilding, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling? 

Met veel liefde en plezier verzorgen wij een hele dag voor jouw team, groep of organisatie. Wij zorgen dat jullie samen helemaal in de watten worden gelegd. Alles wordt voor jou geregeld. Denk aan een compleet verzorgde dag met een gezond ontvangst, heerlijke tussendoortjes en luxe lunchmogelijkheden. Onze uiteenlopende activiteitenprogramma’s zijn altijd verrassende combinaties van leren, bewegen, bewust worden, zelfkennis, ontspanning en plezier.


Waarom Zentire

Met open hart en open mind willen wij jou welkom heten om met jouw team te duiken in de wereld van inzicht en zelfkennis. Door meer begrip voor jezelf en elkaar ontstaan gezondere relaties en betere prestatie, zodat de teamspirit versterkt wordt en meer plezier en welzijn kan ontstaan op de werkvloer. 

Onze vitaliteitsprogramma’s en workshops zorgen voor meer werkgeluk bij medewerkers, meer productiviteit en meer energie.

De mogelijkheden

Five for life – Leefstijl Boost Dag

 “Five for life” is een teamprogramma voor meer vitaliteit en teamspirit. Tijdens dit dag arrangement gaan jouw medewerkers op interactieve wijze aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. De dag vindt plaats in een veilige omgeving en staat in het teken van ontspanning, beweging en inzicht in eigen kunnen voor meer energie, motivatie, kracht en plezier.

Meer informatie

Reset jezelf – een workshop voor meer rust en plezier in je werk en leven

Steeds meer mensen hebben last van spanningen of voelen zich overprikkeld. Ze zoeken een goed evenwicht tussen werk, privé en zorg voor elkaar. Door de inzet van krachtige mindfulness en meditatie oefeningen leren de deelnemers tijdens dit dagprogramma om evenwicht te creëren tussen inspanning en ontspanning, rust en actie én werk en privé.

Meer informatie

Wij kunnen ook een programma op maat samenstellen. Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@zentire.nl of 06-21620138.

Deze organisaties gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel, mail of kom gerust even langs. Wij staan jou graag te woord!