Locatie huren

Wij zijn er voor groepen, ondernemingen en organisaties die de kracht van hun teams willen versterken

Ben je op zoek naar een unieke vergader- of teambuilding locatie in een gezonde en inspirerende omgeving, binnen of buiten – gewoon in de natuur? Dan is Zentire zeker iets voor jou! Want hier zit je helemaal in de Feng Shui sfeer. En dat zullen jouw deelnemers zeker voelen.

Je wilt weten wat Feng Shui is? Feng Shui is een eeuwenoude Aziatische leer over de invloed van de omgeving op het welzijn van mensen. Met Feng Shui kun je een omgeving creëren die je helpt je makkelijk te concentreren of moeiteloos te ontspannen. Dit is onze passie en ons vak. Wij doen er alles aan zodat onze plek voelt als een warm jasje, veilig en rustgevend. Zodat jouw team zich helemaal thuis gaat voelen.


Waarom Zentire

Organisaties en teamverbanden gaan steeds meer op zoek naar ontspanningsmogelijkheden, evenwicht en balans.  Een evenwichtige omgeving helpt mensen evenwicht in zichzelf te vinden. Zo belangrijk, want ook andersom leert de ervaring, dat mensen die zich in balans voelen zorgzamer en respectvoller omgaan met hun naasten en hun omgeving.

Wij leven in boeiende tijden van snelle veranderingen. Onze overtuiging is, dat elke verandering die je teweeg wilt brengen begint met bewustwording en het vergaren van kennis. Daarom is niet alleen onze omgeving maar ook ons aanbod gericht op kennis en bewustwording.

Met open hart en open mind willen wij jou welkom heten om met jouw team te duiken in de wereld van inzicht en zelfkennis. Door meer begrip voor jezelf en elkaar ontstaan gezondere relaties en betere prestatie, zodat de teamspirit versterkt wordt en meer plezier en welzijn kan ontstaan op de werkvloer. 

Als je Zentire gaat huren staat de hele locatie exclusief tot je eigen beschikking. Zo kun je met jouw team heel ongestoord vergaderen of een van onze activiteiten boeken, zonder dat je iemand anders tegen komt. Zentire biedt jou in een ontspannen sfeer veel rust en ruimte, privacy en belangrijke en gezonde contact met de natuur. Voel je welkom.

Er bestaat de mogelijkheid Zentire te huren voor een dagdeel, een hele dag of voor meerdaagse activiteiten.

 

 

De mogelijkheden

Extra activiteiten

Graag denken wij met jou mee als je je dag in wilt vullen met een vergaderbreak of een teambuildingsactiviteit. Ook kunnen we een volledig ontwikkeltraject of vitaliteitsprogramma verzorgen. 

Meer informatie over vitaliteitsprogramma’s

Eten en drinken

Met liefde voor biologisch eten bereiden wij kleine hapjes, lekkere lunches of comfortabele diners. Alles wat je wenst en zeker altijd vers en gezond. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Deze bedrijven gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel, mail of kom gerust even langs. Wij staan jou graag te woord!