Next Level Life Design – Zomer Week

Een week voor het creëren van je beste leven!

De eerste training in Nederland welke gebaseerd is op de leer van Prof. Dr. Grigory Grabovoy, de leer over de scheppingskracht van de mens via de geest, met als doel alle vormen van ziektes en conflicten in jezelf en daarmee in de wereld voor altijd te verbannen van deze planeet.

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen, is de weg van ontzettend grote veranderingen, de weg van de volledige transformatie van onze wereld op alle niveaus van onze samenleving. En alle positieve veranderingen in deze wereld beginnen bij jou!

“Rise and Shine” is er voor mensen die voelen dat ze iets willen en kunnen bijdragen aan de veranderingen, maar het (nog) niet durven. Voor mensen die hun talenten aan de wereld willen geven, maar deze (nog) niet laten zien. Voor mensen die willen spreken, maar het (nog) niet durven te zeggen. Voor mensen die diep van binnen hun kracht voelen, maar deze (nog) niet volledig hebben kunnen bevrijden. De tijd is nu!

Als jij ook (nog) met vragen loopt zoals: Wie ben ik? Waarvoor ben ik op aarde? Wat is er nu echt aan de hand in de wereld? Wat is mijn missie? Hoe creëer ik mijn eigen realiteit, mijn ideale levensomstandigheden en beste gezondheid? Dan is deze 5 daagse training voor jou! Graag willen we je aanmoedigen om je ogen te openen en je begeleiden om volledig je eigen potentieel te leven.

Tijdens onze zomer week krijg je alle achtergrondinformatie en uitleg over de Schumann Resonantie en leer je deze te integreren in je systeem. Je ontvangt je een schat aan waardevolle tools en informatie om:

– jouw zelf genezend vermogen te activeren

– je te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties

– je cellen te activeren en je DNA te restaureren

– blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te creëren

– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden

– je bewustzijn te verruimen door baanbrekende nieuwe inzichten over de wereld waar we in leven

Verder hebben wij in deze prachtige power week de tools van onze “Rise and Shine” training geïntegreerd. Elk van de 5 dagen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans. ( zie  https://zentire.nl/transformatietraining-2/

Zo ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.

Neem nu het besluit om de kapitein te worden over je leven en meld je aan voor onze cursus. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.     

Onze zomer special week wordt heel interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten. Wij werken met ons innerlijk bewustzijn, activeren oude kennis die is opgeslagen in onze DNA. Dat in afwisseling met mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en midden in de natuur, een cadeau voor jezelf!

 

Programma – indeling: In de ochtend ontvang je alle kennis en kunde over deze prachtige levensenergie en gaan we aan de slag met innerlijk bewustzijnswerk.

De middag wordt ingevuld met verschillende actieve oefeningen, gericht op muziek, beweging en creativiteit. Er is zeker ook voldoende ruimte voor vrije tijd, rust en contact met de natuur. In de avonduren behoort een kampvuur of gezellig samen zijn zeker tot de mogelijkheden, gebaseerd op behoefte en wensen van de groep.

 

 Buiten onze power week: Sessie van een half uur: 35,- € 10 rittenkaart: 300,- €, neem gerust met ons contact op voor vrijblijvende informatie

De prijs is 655,- € incl. alle lessen, ontbijt, lunch, diner, verblijf op basis van kamperen met eigen tent of caravan op het terrein.

Overnachting in pipowagen of chalet zie https://zentire.nl/overnachtingen/ 

Trainer: Britta Wartenberg – Spreeuwenberg zie https://zentire.nl/britta-wartenberg-spreeuwenberg/ 

Aanmelden graag via onze organisator Cultinational

Inschrijfformulier: https://www.cultinational.com/INSCHRIJVEN-Limburg-of-Gambia/

Tijdens jouw hele verblijf kun je gratis gebruik maken van onze Schumann 3D frequentie platte. Je hoort alles over de werking van de platte en kunt met alle vragen bij ons terecht. Dit is een prachtige ondersteuning van het innerlijk bewustzijnswerk met de Schumann frequentie. Zo kunnen wij samen een mooi en vooral genezende week neer zetten. Ik heb er super veel zin in.

Aankomst is zaterdag na 16.00. Als iedereen is gearriveerd dan openen we een fles bubbels en daarna diner. S’avonds is introductie en kennismaking.  Vrijdag na het ontbijt sluiten wij gezamenlijk af. 

Hartelijke groeten en graag tot dan

Britta van Zentire  info@zentire.nl 

 

Recensies:

Lieve Britta, 

Bedankt voor de meest inspirerende week van mijn leven. Mijn hart is open gegaan door de oefeningen die we samen hebben gedaan en beleefd. Ik heb zelden zo’n positieve tijd met mensen meegemaakt. Uniek. Als ik dit schrijf/typ dan krijg ik tranen in mijn ogen van blijdschap en ontroering. Dankzij jouw oefeningen, jouw inbreng, leiding en openheid, echtheid, een ervaring die ik nu koester. 
Vol dankbaarheid kijk ik terug naar deze week, met prachtige mensen, heerlijk eten, mooi kampeerterrein, goede ligging (heb elke ochtend meditatiewandelingen gemaakt en daarbij ook dank uitgesproken aan Jezus en God). Ik ben getransformeerd. GAAF!                                                                                
Niet alleen kregen we veel informatie van/via jou, maar ook van alle 22 deelnemers. Over zuiver water, hartjes haken, Bachbloesems, kleurentherapie, Human Design, Tartaria, Psychiatrie, cupping, healing, Reiki, Platte aarde, Corona in het ziekenhuis, sektes, Orgonite, Schumann Platte, Yoga enz. 
Wat een mooie tijd om op de wereld te zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heel veel succes met al je plannen en mooie verbindende evenementen. 
In Liefde en Dankbaarheid,

Astrid                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Lieve Britta,

de week was voor mij helend 🙏; op fysiek, mentaal en op een hoger niveau, wat vanzelfsprekend ook zijn uitwerking heeft op alle relaties die ik weer heb met anderen.
Ik vond het ook erg fijn dat ik dit samen met Jurjen mocht beleven; het heeft me ook weer bewust gemaakt van zijn mooie licht en liefde ❤️
De ochtend van de laatste dag schreef ik in mijn schriftje:
‘ik kwam met mijn pijn en vandaag ga ik met t gevoel en de ervaring dat ‘mijn pijn is jouw pijn en jouw pijn is mijn pijn’.
De laatste sluier voor mijn hart is weg en ik voel dat mijn licht groter/ feller is geworden.
Dus.. namaste 🙏.
Een warme omhelzing,
Albertine
 
Lieve Britta,
Graag wil ik mijn beleving van de power week met je delen.
Ik voelde me vanaf het begin heel welkom op Zentire en bij jou. De openheid van hart en mind voel je meteen, en dat voelt goed. Het is een plek die jij gecreëerd hebt en de energie en liefde die jij er met heel je hart in legt, dat maakt dat ik er gewoon kon zijn en mezelf kon en mocht zijn. In deze veilige sfeer ontstond er een warme verbinding binnen de groep, in liefde kon veel gedeeld worden.
Zelf wilde ik meer toegang krijgen tot mijn gevoel. Ik weet dat ik daarop mag vertrouwen, alleen zat ie soms onder … ja misschien wel onderhuids. Mooi is het dan te ervaren dat iemand anders je onvoorwaardelijk helpt weer meer bij dat gevoel te komen. Een zielsmooi moment tijdens de afsluiting zaterdagochtend bracht mij op de juiste manier bij mijn gevoel, en toonde me eens te meer dat ik er volledig op mag vertrouwen.
Ik heb genoten van de vrijheid, de openheid en de liefde … als een warm bad.
Dank voor deze magische ervaring,
liefs Jurjen
                                                            
Lieve Britta,
Hartelijk dank voor de prachtige, intense week op jouw mooie terrein. Het heeft veel losgemaakt. De manier waarop jij een groep begeleidt vind ik heel bijzonder. Zo vanuit het hart en zonder poespas. Dankjewel.
Liefs van mij, Kitty

Van harte welkom!

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen?