Datum

20 jul 2024

Tijd

11:00 - 00:00

Kosten

399,- €

2 daagse Truffel Ceremonie Retraite

Ontdek de diepten van bewustzijn en verbondenheid tijdens onze tweedaagse truffelceremonie retraite, georganiseerd door MindAwareness in samenwerking met Zentire!

Verwelkom de zomerse avond na volle maan met een betoverende tweedaagse truffelceremonie retraite, georganiseerd door MindAwareness in samenwerking met Zentire in Meterik! 

Op 20 juli nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring, waarbij we de diepten van bewustzijn verkennen en ons verbinden met de natuurlijke cycli van het universum.

Voel je je overweldigd door depressie, angst of vastzitten in het leven? Ervaar je vastgeroeste patronen, verslaving of worstel je om rust te vinden in de dagelijkse sleur? Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar je innerlijke zelf? Dan kan het plantmedicijn “Magic Truffels” een zéér positieve uitwerking hebben!

Meditatie/ademhalingsoefeningen:
Vind rust en balans te midden van de zomerse pracht met kalmerende meditaties en verfrissende ademhalingsoefeningen. Laat spanning en zorgen los terwijl we ons richten op de innerlijke reis.

Truffelceremonie:
Ontdek de wonderen van de natuur in het zachte licht van de avond, terwijl de magische truffels je meenemen op een reis van introspectie en zelfontdekking. Verwacht verhoogde creativiteit, diepere verbindingen met je innerlijke zelf en een versterkt gevoel van welzijn na deze betoverende ervaring.
(Voor meer informatie over truffelceremonies klik HIER)

Vuurcirkel:
Omarm de warmte van het vuur terwijl we na de truffelceremonie samen komen in een cirkel van verbondenheid en delen. Laat je inspireren door verhalen, reflecties en intenties terwijl we ons hart openen voor groei en genezing.

Klanksessie/Live muziek
Laat je meevoeren op de golven van rustgevende klanken en betoverende melodieën tijdens onze klanksessie of live muziek. Laat de muziek je ziel raken terwijl je ontspant en geniet van het moment.

Wat kun je verwachten?
Periode voor de retraite
Telefonisch intakegesprek na een digitale screening van +/- 45 – 60 minuten.
Tijdens Retraite
overnachting, eten, drinken, versnaperingen, ceremoniebenodigdheden en natuurlijk professionele begeleiding:
Periode na de retraite
Zo’n 2 weken na de retraite zullen we een telefonisch nagesprek inplannen om je ervaring door te spreken

Totale prijs van €399,- p.p. all in! Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt en vol=vol!

Laat je verwennen met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een zorgeloze retraite-ervaring. Van comfortabele accommodatie tot heerlijke maaltijden en deskundige begeleiding, wij zorgen voor alles.

Dompel jezelf onder in deze unieke gelegenheid om te groeien, te bloeien en te stralen te midden van de zomerse pracht. Reserveer nu je plek en laat jezelf meevoeren op een reis van zelfontdekking en transformatie.

Benieuwd geworden maar toch nog vragen of wil je even kennis maken? Druk dan op onderstaande knop om een vrijblijvend telefoongesprek met ons in te plannen!

Meer info, inschrijven en gratis gesprek klik hier: https://www.mindawareness.nl/retraite/

Wees van harte welkom!