categorieën

Datum

10 okt 2024

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

22,00 € p.p. incl koffie, thee, water en iets lekkers

ANCIENT CALLING, Remember who you are met Tessa Koop en Ard Pisa

ANCIENT CALLING, REMEMBER WHO YOU ARE

Waarom wordt er zoveel kennis over krachtplaatsen en oude beschavingen voor ons achtergehouden? Wat zegt onze geschiedenis over wie wij werkelijk zijn en waar wij vandaan komen? Maar bovenal, wat zeggen de oude mysteries over deze tijd en waar wij naar op weg zijn? Nu is het tijd dat deze kennis terugkeert naar iedereen die er klaar voor is om het te ontvangen en te begrijpen.

Love Story

De Verhalenvertellers Ard Pisa en Tessa Koop nemen je mee in His-Story & Her-Story, en de Love Story van Moeder Aarde. Want onze prachtige planeet leeft en heeft bewustzijn! Er is een oeroude collectieve oermoederziel op Aarde die niet alleen ons verleden en heden kent maar ons bovenal wil begeleiden op weg naar de toekomst. De Nieuwe Aarde die wij voelen in ons hart en waar wij ons op kunnen afstemmen, via onder meer de krachtplekken in Nederland…

Krachtplekken en Oermoeder

Tessa is auteur van het boek Cosmic Woman, Naar je ware natuur met de 13 Grootmoeders. En Ard Pisa is krachtplekkenexpert en verzorgt al vele jaren lezingen en excursies naar bijzondere krachtplekken, in vooral Nederland. Tessa stemt zich die avond af op de oermoeder energie, verbonden aan de 13 Grootmoeders. En Ard ondersteunt haar verhaal met adembenemende historische feiten over oude krachtplekken, bouwwerken en beschavingen.

Kristal meenemen

Kom deze avond naar Zentire voor magie en verwondering. Tessa laat je de energie van de 13 Grootmoeders ervaren, doordat ze op het podium een krachtplek maakt van Kristallen Schedels, veren, bloemen en andere kristallen. Ook jij mag een kristal meenemen om in de cirkel achter te laten. Die avond beleef je de oermoederenergie via een gezamenlijke meditatie, die een effect heeft op het levensweb waarin alles met elkaar is verbonden.

Hoor jij The Calling?

Ard zal deze avond bekend maken naar welke krachtplek in Nederland de kristallen worden gebracht. En via een Kristal Ceremonie, afgestemd op de energie van de 13 Grootmoeders, geven we de met liefde opgeladen kristallen terug aan Moeder Aarde. Via haar web, op een plek midden in de natuur wacht zij op ons om met haar te verbinden. Hoor jij The Calling? Voel je welkom!

Ook op deze avond aanwezig zijn Afra en haar man Ko, de makers zijn van de kristallen ankhen. Tijdens de lezing ervaar je meer over deze prachtige krachtinstrumenten. https://www.orgonite-webshop.nl/ 

www.ardpisa.nu
www.cosmicwoman.nl

10 oktober 19:30 uur tot 22:00 uur,

22,00 € p.p. incl. koffie, thee, water en iets lekkers

aanmelden door ons een bericht te sturen naar info@zentire.nl 

je ontvangt een bevestiging, wees welkom