categorieën

Datum

08 nov 2022

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

7,00 € incl. koffie en thee, graag iets meebregen voor onze potluck

De roep van de grote moeder – een avond ter ondersteuning van het Sinaï project 2022

Dinsdag 8 november van 19:00 tot 23:00 uur. Op de nacht van de volle maan willen wij met alle liefde en helemaal vanuit ons hart vanuit onze plek hier het Sinaï project steunen. Wat is het Sinaï project 2022?

DE AARDE ROEPT

“De tijd is gekomen dat je me niet meer kunt negeren. Ik ben het kleine meisje dat droomt van de toekomst. Ik ben de meelevende moeder die je hand vastpakt. Ik ben de wijze oude vrouw die de sleutels heeft tot de geheimen van het leven. Ik ben de wilde vrouw die de dans van het leven danst.

Ik ben de godin. Ik ben Moeder Aarde. 

Als het vrouwelijke wordt genegeerd, is de aarde in gevaar. Als je me blijft misbruiken, zult je je eigen wereld vernietigen. Het is tijd om naar huis te komen. De plek waar je je veilig voelt: in mijn armen. Door de poorten van bewustzijn te openen, laat je mij toe in je leven. Als er 1000 vrouwen meedoen, zit ik in hun midden.​     

Dit is de Grote Moeder die alle vrouwen van de aarde roept.”

Het Sinaï project 2022 is in het leven geroepen van Ton van der Kroon en Anne Wizles. Op 8 november, bij de start van de internationale klimaatconferentie, willen hun met een groep mensen rond de berg Sinai in Egypte verzamelen.

De intentie is om daar met 1000 vrouwen bij elkaar te komen, een nacht lang, op de heilige berg ter Sinaï. Samen mediteren, bidden, zingen, verbinden, ruimte houden voor wat de aarde vandaag van ons nodig heeft. The only way out is in!

Op dit moment ontstaan er wereldwijd ceremonies en bijeenkomsten om hen op afstand energetisch te ondersteunen. Met alle liefde en helemaal vanuit ons hart willen wij op deze avond ons steentje bijdragen en onze hartenergie versterken.

De grote moeder roept ons! Laten we samen komen! De tijd is nu!

 

Wat gaan wij die avond doen? : samen verbinden, mediteren, zingen, moeder aarde eren, vuurceremonie en meer

Graag willen wij ook samen eten, want eten verbind. Breng daarom aub. iets lekkers mee voor onze potluck voor ca. 3 tot 4 personen om samen te delen.

Wie gaat de avond begeleiden? Kitty van der Meer – biodanza docent, meer info over Kitty zie:  https://meerbiodanza.nl/                                                                                     en Britta Wartenberg – eigenares van Zentire https://zentire.nl/britta-wartenberg-spreeuwenberg/ 

Let wel, zowel MANNEN als VROUWEN zijn van harte welkom! Het gaat om de vrouwelijke energie die in ieder van ons wordt aangeraakt. Een energie die te lang geketterd, gekneveld en gekaderd was op deze planeet. De vrouwelijke energie is zacht en krachtig tegelijk. Puur en intens, volledige creatiekracht, de bron van het leven.

Wat gaan we doen:

 • – Inloop vanaf 18.45 uur met koffie en thee. Om 15 uur openen we binnen met elkaar de avond in de cirkel.

 • – We zullen beginnen met ons af te stemmen op het project in SINAI en alle andere wereldwijde bijeenkomsten om onze verbinding met Moeder Aarde te bekrachtigen en haar te eren.

 • – Via een meditatie zullen we de verbinding nog meer verdiepen

 • – We gaan samen zingen, mantra, spirit song,

 • – Samen drummen voor Moeder Aarde: neem je drum mee of ander (ritme ) instrument

 • – We zullen buiten afsluiten bij de Volle Maan met een vuurceremonie, drum, zingen en dans; Heb je zelf een lied of gedicht wat je graag bij het vuur met ons en Moeder Aarde wilt delen, van harte welkom!

 • – we willen de avond rond half 11 (uiterlijk 11 uur) afronden.

 Wat neem je mee:

 • -Voor binnen: er zijn voldoende stoelen en een beperkt aantal zitkussens voor als je op de grond wilt zitten. Je kunt ook je eigen zitkussentje Zorg voor makkelijk zittende kleren en warme sokken.

 • -Graag willen wij in ons midden een altaar bouwen ter ere van onze moeder aarde. Als je wilt kun je een natuurlijk voorwerp meebrengen wat je bij ons altaar nee kunt leggen tijdens de avond.

 • -Samen delen: Moeder Aarde is de bron van al ons voedsel. Om haar ook hierin te eren en te danken, willen we je vragen iets mee te nemen om met elkaar te delen in de koffie/thee pauze. Dus het gaat om kleine hapjes, gewoon iets lekkers voor ca. 2 personen, geen hele maaltijd.

 • -Voor buiten: afhankelijk van het weer zullen we meer of minder tijd buiten doorbrengen. Een warme deken evt om op te zitten en iets warms om aan te trekken is handig. Maak het jezelf comfortabeel.

 • Heb je een (sjamanen)drum, neem die dan mee! Als je die niet hebt zijn ook andere instrumenten welkom: bv ratel, rainstick, belletjes en niet te vergeten je stem!

 • Wellicht heb je zelf nog ergens een blok hout of wat takken om tijdens onze vuurceremonie het vuur mee te voeden.

 • –      Er staat een klein potje klaar waar je op de avond zelf het bedrag van 7,00  € voor locatie, koffie en thee contant mag voldoen

 • Wij hebben er ontzettend veel zin in en gaan samen verbinden met elkaar en alle andere mooie initiatieven die op deze avond wereldwijd worden georganiseerd

 • Hartelijke groeten

 • Kitty en Britta