categorieën

Datum

18 aug 2024

Tijd

09:00 - 18:00

Kosten

655,00 €

Rise and Shine – Zomer Special Power Week

Rise and Shine – Next Level Life Design  – Een week voor het creëren van je beste leven

van zondag 18 t/m zaterdag 24 augustus 2024 

De eerste training in Nederland welke gebaseerd is op de leer van Prof. Dr. Grigory Grabovoy, de leer over de scheppingskracht van de mens via de geest, met als doel alle vormen van ziektes en conflicten in jezelf en daarmee in de wereld voor altijd te verbannen van deze planeet.

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen is de weg van ontzettend grote veranderingen, de weg van de volledige transformatie van onze wereld op alle niveaus van onze samenleving. En alle positieve veranderingen in deze wereld beginnen bij jou!

Deze week is er voor mensen die voelen dat ze iets willen en kunnen bijdragen aan de veranderingen maar het (nog) niet durven. Voor mensen die hun talenten aan de wereld willen geven, maar deze (nog) niet laten zien. Voor mensen die willen spreken, maar het (nog) niet durven te zeggen. Voor mensen die diep van binnen hun kracht voelen, maar deze (nog) niet volledig hebben kunnen bevrijden. De tijd is nu!

Als jij ook (nog) met vragen loopt zoals: Wie ben ik? Waarvoor ben ik op aarde? Wat is er nu echt aan de hand in de wereld? Wat is mijn missie? Hoe creëer ik mijn eigen realiteit, mijn ideale levensomstandigheden en beste gezondheid? Dan is deze week voor jou! Graag willen we je aanmoedigen om je ogen te openen en je begeleiden om volledig je eigen potentieel te leven.

Deze week gaat over de bewust-wording hoe onze levensenergie dagelijks wordt gemanipuleerd op alle vlakken van ons bestaan en vooral wat we hieraan kunnen doen. Door lang verborgen eeuwenoude kennis toe te passen in ons dagelijks leven zal er helderheid komen over welke stappen we kunnen zetten. Vernieuwende helingsmethodes gaan helpen om keuzes te maken, stelling te nemen, onze waarheid te spreken en weer te stralen. Zodat we weer leven als bewust mens die vanuit zijn innerlijke kracht graag een bijdrage levert aan een betere wereld. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Tijdens onze Power week werken wij o.a. met de Schumann Resonantie, orgon-energie, frequentie healing, hartintelligentie en leer je deze toe te passen in je dagelijks leven. Je ontvangt je een schat aan waardevolle tools en informatie om:

– jouw zelf genezend vermogen te activeren

– je te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties

– je cellen te activeren en je DNA te restaureren

– blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te creëren

– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden

– je bewustzijn te verruimen door baanbrekende nieuwe inzichten over de wereld waar we in leven

Onze week wordt interactief vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten. Wij werken met ons innerlijk bewustzijn, activeren oude kennis die is opgeslagen in onze DNA. Dat in afwisseling met mooie meditaties en helende muziek. En natuurlijk staan rust, ruimte en ontspanning centraal in een veilige omgeving midden in de natuur, een cadeau voor jezelf!

In deze prachtige power week hebben wij de tools van onze “Rise and Shine” training geïntegreerd. Elk van de 5 dagen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans.

Zo ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.

Neem nu het besluit om de kapitein te worden over je leven en meld je aan voor onze cursus. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.

Tijdens jouw hele verblijf kun je gratis gebruik maken van onze Schumann 3D frequentie platte. Je hoort alles over de werking van de platte en kunt met alle vragen bij ons terecht. Dit is een prachtige ondersteuning van het innerlijk bewustzijnswerk met de Schumann frequentie. Zo kunnen wij samen een mooi en vooral genezende week neer zetten. Ik heb er super veel zin in.

De prijs is 655,- € incl. alle lessen, ontbijt, lunch, diner. Verblijf kan op basis van kamperen met eigen tent of caravan op het terrein voor € 10 per nacht. Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Een lakenpakket is beschikbaar voor € 10. Kijk gerust voor alle overnachtingsmogelijkheden op onze site bij overnachtingen.

Trainer: Britta Wartenberg – Spreeuwenberg

Aanmelden graag via onze organisator CultinationaL

Inschrijfformulier: https://www.cultinational.com/INSCHRIJF-FORMULIER/

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Programma:

De ochtend is meer theoretisch vorm gegeven. Je ontvangt veel kennis en kunde over het element van de dag en bijbehorend vernieuwende helingsmethodes. Innerlijk bewustzijnswerk, bekrachtigingen en interactieve uitwisseling behoort tot de mogelijkheden.

De middag wordt ingevuld met verschillende actieve oefeningen, gericht op muziek, beweging en creativiteit. Er is zeker ook voldoende ruimte voor vrije tijd, rust en contact met de natuur. In de avonduren behoort een kampvuur of gezellig samen zijn zeker tot de mogelijkheden, gebaseerd op behoefte en wensen van de groep.

Aankomst is zondag na 16.00. Als iedereen is gearriveerd dan openen we een fles bubbels en daarna diner. S’avonds is introductie en kennismaking. Zaterdag na het ontbijt sluiten wij gezamenlijk af. 

Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Waarom ben je hier op aarde? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid en welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met een “inner bron activatie” zodat je weer contact kunt maken met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.

Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Hoe kun je je eigen frequentie verhogen en in jouw kracht blijven staan? Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.

Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen zodat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en  impulsen omzetten in actie.

Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je gevoelslichaam, met je innerlijke natuur? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Wat zijn de spiegelwetten en hoe kun je die gebruiken om irritatie, problemen of conflicten te transformeren in kracht? Maak contact met jouw unieke zielenpad door weer te voelen en te vertrouwen.

Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Ervaar wat communiceren vanuit je hart kan betekenen voor jouw omgeving en welke kracht er vrij kan komen door het tonen van je eigen kwetsbaarheid.

____________________________________________________________________________________________________             

De training wordt gegeven door Britta Wartenberg, transformatie therapeut na Robert Betz, Feng Shui en Nine Star Ki consulent, Schumann resonantie trainer, gediplomeerd docent en eigenares van Zentire. Met veel enthousiasme en liefde voor mensen heeft  Britta deze training na jarenlange ervaringen zelf ontworpen en streeft ze met hart en ziel erna dat iedereen heling en bewustwording gaat bereiken.

Rise and Shine! It’s time to shine! Now! Wees welkom!