categorieën

Datum

03 sep 2024

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15,00 € incl. koffie, thee, water en iets lekkers

Orgon energie avond – jouw lichaam ontstoren met frequenties

Op dinsdag 3 september vind er weer een Orgon Enerie avond plaats met de mogelijkheid tot detox, vaccinatie ontstoring en sterken van je immuunsysteem.  Als deelnemer ga je ongeveer 1,5 uur zitten in de Orgon Straler energie, die aangereikt wordt met fijnstoffelijke frequenties.

Orgon is een van de talrijke benamingen voor algemene levensenergie, ook bekend als Prana, Reiki, Nulpunt – of kosmische energie. Dr. Wilhelm Reich stuitte bij zijn onderzoekingen op deze energievorm en gebruikte deze al een eeuw geleden met succes voor therapeutische en andere doeleinden.

Tegenwoordig is het lichaamseigen afweersysteem bij de meeste mensen overbelast. Dit omdat de mens nooit eerder wordt blootgesteld aan zo veel toxische invloeden. Denk aan stralingen (GSM, WIFI, Radioactiviteit enz.), milieuverontreiniging, onvolwaardige voedingsmiddelen, kleren- en woontoxinen of vaccinaties.

In een dergelijke situatie heeft het lichaam twee dingen nodig volgens de theorie van Orgonenergie. De toevoer van Orgon-levensenergie  in combinatie met de juiste sturingsfrequenties. Deze frequenties helpen het immuunsysteem om zich goed te oriënteren en doelgericht te handelen.

Orgontherapie is een zachte therapie zonder ongewenste bijwerkingen. Tijdens de sessie is er ruimte voor het beantwoorden van vragen en delen wij graag onze ervaringen met jullie.

We kunnen op de avond uittesten met ampullen of de vaccinatie schade heeft gedaan en na de sessie opnieuw testen of het geholpen heeft. Dat kan eenvoudig met spiertesten.

Iedereen wordt aangeraden om tijdens de sessie goed naar het eigen lichaam luisteren. Sterke energie kan voor sommige te veel zijn. Zij kunnen dan (tijdelijk) naar buiten gaan.

Graag aanmelden via info@zentire.nl 

Kosten 15 € p.p. incl. koffie, thee en gezonde versnapering

ORGONENERGIE
Leven met de kracht van de natuur
Met de orgonstraler maken we gebruik van de levensenergie die ons omgeeft. Deze levensenergie wordt ook wel Orgon, Chi of Prana genoemd. De orgonstraler neemt levensenergie uit de ruimte in zich op. Zuivert deze en geeft via de punt van de straler versterkte levensenergie af aan mens, dier of plant. Daarnaast kan de orgonstraler ook fijnstoffelijke frequenties doorgeven via de straler. Deze kunnen worden toegevoegd in de orgonbeker die aan de straler bevestigd is. B.v. de 10 originele orgon ampullen, edelstenen, homeopathie, vitaminen, mineralen enz.
Alles op deze aarde heeft zijn eigen energiewaarde. De orgonstraler past zich direct aan en geeft altijd de juiste energiewaarde af aan elk levend wezen. Ook als meerdere mensen tegelijktijdig de frequenties ontvangen dan zal ieder mens afzonderlijk zijn eigen optimale energiewaarde ontvangen. Hierdoor kan er geen onder- of overdosering optreden. Komt er en een giftige stof in de orgonbeker dan blokkeert deze onmiddellijk en worden deze frequenties NIET doorgegeven.
Samen met de orgonstraler kun je een zogenaamde potentiator gebruiken. Hiermee kun je legio frequenties maken voor elk onderdeel van het lichaam. Fysiek, psychisch en ontgifting. Met de orgonstraler kun je deze individuele frequenties doorgeven aan elk levend wezen, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.