categorieën

Datum

14 feb 2024

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

20,- € incl. koffie, thee en gezonde versnapering

Lezing met Stef Freriks – Samenwerking met nieuwe energievormen

Op woensdag 14 februari van 19:30 tot 22:00 uur mogen wij Stef Freriks voor de tweede keer van harte welkom heten hier bij ons in Zentire.

Stef is schrijver van “De Kracht van Bewustzijn” en maker van de gratis meditatieserie “De Nieuwe Wereld”. Hij realiseert zich als kind al dat hij situaties en ervaringen op een bijzondere wijze beleeft. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikt dit om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen. Stef zijn missie is om jou weer in balans te brengen, zo praktisch en laagdrempelig mogelijk.

Korte inhoud van de lezing van Stef:

De nieuwe energievormen werken samen om ons te helpen in de nieuwe tijd. Hoe gaat dat nou eigenlijk? We zitten aan het einde van een tijdperk en gaan een nieuwe tijd in met een ander bewustzijnsniveau. We zitten midden in een evolutie van bewustzijn. Deze overgang brengt grote veranderingen met zich mee. Alles wordt opnieuw uitgelijnd. Dat geldt voor zowel de kosmos als voor de aarde en haar aardbewoners. As above, so below.

Stef verduidelijkt van harte wat hij het liefste doet: “Ik inspireer jou graag met mijn kennis over energetisch werk. Ik doe dit het liefst met voorbeelden uit de praktijk. De kern is hoe energie jou kan beïnvloeden en (nog belangrijker) hoe jij energie kunt beïnvloeden. Het is een krachtig besef dat je zelf invloed hebt op de energie om je heen. En je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor een betere leef- en werkomgeving. Alles is namelijk energie en bij te sturen.”

Tijdens de lezing geeft Stef zo praktisch en eenvoudig mogelijk zijn inzichten door over de veranderingen die eraan komen. Stef reikt praktische tools aan hoe je hiermee om kunt gaan en met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Deelnemers kunnen zelf vragen stellen en onderwerpen inbrengen. De groepsdynamiek levert regelmatig verrassende ontwikkelingen op voor alle aanwezigen.

Meer informatie over Stef zijn lezingen en Stef zelf: https://www.steffreriks.nl/lezingen/ 

14 februari van 19:30 tot 22:00 uur

Bijdrage: 20,00 € incl. koffie, thee en iets lekkers

Graag aanmelden door ons een bericht te sturen naar: info@zentire.nl , je ontvangt een bevestiging 

Als er mensen, zijn die er heel graag bij willen zijn, maar het door financiële krapte niet kunnen betalen, willen wij hen wel graag de mogelijkheid geven de lezing bij te wonen, door ze de entree van €1 aan te bieden.