categorieën

Datum

22 sep 2024

Tijd

10:00 - 17:00

Vrouwen inspiratie dag

Op zondag 22 september a.s. is het bij Zentire, ontmoetplek voor nieuw-bewustzijn de Vrouwen Inspiratie Dag. Een dag met binnen- en buitenactiviteiten voor verbinding, delen, leren, inspiratie en ontspanning. In de zaal binnen zijn diverse presentaties, een meditatie en muziek. De presentaties staan in het teken van de kracht van vrouwen, vrouwelijke energie, diepe innerlijke wijsheid en intuïtie.
Daarnaast biedt de Vrouwen Inspiratie Dag een plek voor verbinding voor iedereen die bijdraagt aan of nieuwsgierig is naar bewustzijnsgroei en de nieuwe wereld van samenwerking, co-creatie, manifestatie, intuïtief leven en universeel bewustzijn. In de betoverende tuin zijn diverse stands te bezoeken met informatie, uitwisseling, producten, consulten, eten, drinken en heel veel meer.
Close to Silence gaat tijdens deze dag hun helende klanken laten horen om tot rust te komen, te ontspannen en te zijn.
We sluiten af met een prachtige vuurcerenomie met drums. Voel je welkom je eigen instrument mee te nemen.
Kom je mee genieten? Wees welkom!

Programma

10.00 – 10.30 uur           Inloop
10.30 – 11.00 uur           Welkom en openingsceremonie door Britta Wartenberg
11.00 – 11.30 uur           Optreden Close to Silence
11.30 – 12.30 uur           Rite van de Baarmoeder door Jolanda Barents
13.00 – 13.30 uur           Optreden Close to Silence
13.30 – 14.30 uur           Vrouwelijke creatiekracht door Britta Wartenberg
14.30 – 15.30 uur           Optreden Close to Silence
15.00 – 16.00 uur           Meditatie ‘Her-innering naar de vrouw in jezelf’ door Claudia d’Haens
16.00 – 16.30 uur           Optreden Close to Silence
16.30 – 17.30 uur           Het vrouwelijke oerweten en bijzondere vermogens door Mireille Mettes
18.30 – 20.00 uur           Vuurceremonie met drums en afsluiting

Britta Wartenberg is eigenares en de drijvende kracht achter Zentire, een ontmoet- ontdek- en ontwikkelplek midden in de natuur voor mensen met open hart en open mind. Ze is een gedreven nieuwe aarde bouwer en oplossingsgerichte denker en doener. Tijdens haar presentatie neemt ze jou met veel esprit en humor mee op haar wonderbaarlijke creatiereis. Je ontvangt praktische tips en tools om weer helemaal bij jezelf te komen. Laat je inspireren hoe je vanuit het vrouw zijn je creativiteit weer kunt laten stromen en je eigen dromen waar kunt maken. 

Jolanda Barents is haptotherapeut en spiritueel werker. Ze vertelt over de Rite van de Baarmoeder. De Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is. Zacht, liefdevol, wijs en boordevol power!

Ontzettend blij zijn dat wij dat wij Lucienne, Frodo en Arvid mogen verwelkomen. De serene akoestische klanken en het tot in detail op elkaar afgestemd en intens samenspel van ‘Close to Silence’ dringen door tot diep in de ziel en geven de luisteraar een ongekende diepte. De passie en intensiteit waarmee zij hun warme klanken ten gehore brengen zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven bij velen. Zo gaven zij prachtige muzikale ondersteuning aan de lezingen van o.a. Marcel Messing, Marianne van den Dungen, Peter Toonen, Ard Pisa en anderen. 

Claudia d’Haens is het gezicht achter Crystal Medicine Art waar ze met haar passie voor innerlijke verdieping, bewustzijnsgroei, kristal en ceremonie meerdere dimensies met elkaar in verbinding brengt. Het is haar wens om vanuit die verbindingskracht harten en zielen voor elkaar en met elkaar te openen. Deze geleide meditatie staat in het teken van de her-innering naar de vrouw in jezelf, de natuurlijke verbondenheid van het leven en het omarmen van je innerlijke kracht. 

Diep van binnen koesteren vrouwen een oerweten dat nu steeds meer naar de oppervlakte komt. Het verstaan van de natuur, het een zijn met alles en de bijzondere vermogens. Vrouwen kunnen deze vermogens weer activeren. Hun intuïtie, hun helderziend-, helderwetend- en heldervoelendheid tot en met hun mediumschap. Wanneer vrouwen hun diepste krachten weten te activeren, gaan ze zich weer thuis voelen in zichzelf en brengen ze veel positiefs teweeg in de wereld om hen heen! Mireille Mettes is de ontwikkelaar van de MIR-Methode. 

Datum: zondag 22 september 2024
Tijd: 10.30 – 20.00 uur
Locatie: ZENTIRE, Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik
Kosten bezoeker: €55,00
Kosten huur stand: €30,00
Het programma is van 10.30 tot 20.00 uur, je kunt tussen deze tijden komen wanneer je wilt.
Bij de aanmelding zijn koffie, thee, water en wat lekkers inbegrepen. Eten is verkrijgbaar op eigen kosten.
Zentire is een heerlijk landelijk gelegen locatie in Noord-Limburg. Via de A73 of de A67 is het slechts 10 minuten rijden tot je midden in de groene rustoase staat. Een eigen parkeerplaats biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.
Bij Zentire kun je overnachten in een van de chalets, in de pipowagen of op de camping. Als je graag wilt blijven slapen, kijk gerust voor meer informatie op zentire.nl/overnachtingen. Graag van tevoren reserveren via info@zentire.nl (wees er op tijd bij, er zijn 20 plekken beschikbaar).

Graag aanmelden via: https://joy-voor-verbinding.nl/vrouwen-inspiratie-dag-22-september-2024/